Balul bobocilor

Balul Bobocilor Business, am putea afirma fara sa gresim ca este un proiect traditie in ASB, care se desfasoara an de an cu ocazia inceperii noului an universitar. El a fost gandit si este in continuare realizat cu scopul de a oferi un  prilej de socializare in cadrul colectivului Facultatii de Business format pe de-o parte din studentii la forma de invatamant licenta si master cat si din corpul profesoral al acestuia, acordandu-se totodata o atentie speciala studentilor de anul I, proaspeti absolventi de liceu si boboci ai Facultatii noastre.

Dupa cum spuneam in randurile de mai sus, ceea ce ne propunem in principal este oferirea unei ocazii de socializare pentru studentii facultatii noastre, insa nu trebuie pierduta din vedere oportunitatea de a dezvolta relatii intrerpersonale cu studentii altor facultati din centru universitar clujean si nu numai.

Proiectul adopta de la an la an o tematica noua, cat mai captivanta si cu o capacitate mai mare de a-i pune in dificultate pe studentii participanti; studenti participanti, alesi dupa o riguroasa perioada de recrutare si selectie. In cadrul evenimentului studentii participanti sunt supusi unor probe care vizeaza in functie de tematica aleasa, aptitudinile lor in dans, spontaneitate, creativitate, originalitate si nu numai. Castigatorii dobandesc statutul de MISS, respectiv MISTER, castigand o serie de premii, menite sa rasplateasca curajul de a participa si trecerea cu brio a probelor la care au fost supusi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s